Laatste Nieuws

1 januari 2019: We hebben geen nieuws te melden helaas. De leden hebben hun gelden teruggekregen. Het project ligt momenteel in ruste en wacht op een nieuwe impuls of locatie.

1 september 2018: We zijn helaas niet de koper geworden!!! Dit is zeer teleurstellend, omdat we al vele bewoners en bedrijven hadden die er wilden wonen en werken. We hebben een eerste contact gelegd met de koper en onderzoeken na de overdracht van 15 oktober of wellicht een deel van onze plannen gerealiseerd kunnen worden.

26 augustus 2018: Coöperatie Nieuw Veldheim heeft 26 leden. Er zijn 34 voorkeursrechten verkocht aan leden van de Coöperatie. Sommigen hebben meerdere voorkeursrechten gekocht, omdat ze het project willen steunen. Vrijwel dagelijks komen er telefoontjes en mails binnen met vragen van geïnteresseerden. Er is ruim 1 miljoen euro schriftelijk toegezegd door particulieren en bedrijven. Fantastisch. Hartelijk dank!

Door te klikken op de link verkochte voorkeursrechten kunt u zien voor welke opstallen voorkeursrechten verkocht zijn. We updaten deze lijst regelmatig.

Indien een opstal dat uw belangstelling heeft, al vergeven is, kunt u contact opnemen met Alexandra Buijsman, 06 3098 5446, omdat sommige voorkeursrechten gekocht zijn aan partijen die het project willen ondersteunen en bereid zijn dit te ruilen voor een ander voorkeursrecht.

4 juli 2018: In de Stadspers staat een artikel met foto over het project.

27 juni 2018: In de Nieuwsbode een artikel over het project.

21 juni 2018: We heten de eerste 15 leden welkom bij Coöperatie Nieuw Veldheim.

16 juni 2018: In het AD van zaterdag 16 juni een interview over het project: https://www.ad.nl/utrecht/plannen-voor-bijzondere-buurt-op-terrein-zonnehuizen-in-zeist